divendres, 12 de juliol del 2013

RÚSTIC MEXICÀ

Si t'agrada l'estil rústic, és important que coneguis els diferents tipus que pots trobar en el mercat, com el rústic mediterrani, el colonial, el oriental, el "country", el mexicà, el provençal, el contemporani, el de les illes, el campestre, o el nòrdic de muntanya... que son alguns dels exemples del que avui entenem per rústic, i podeu trobar a la nostra botiga. 
L’estil rústic es caracteritza per fer servir mobiliari fet amb materials de la regió, fonamentalment fustes i fibres naturals, amb la funcionalitat que requereix el mobiliari de la Nostra vida actual, el nostre dia a dia. 
Pels interiors i exteriors s’acostuma a fer servir materials forts i compactes, com la pedra, la fusta, el maó. Si es pinten aquests materials, es fa en colors càlids que contrasten amb els colors de les fustes clares o la pedra.


Avui però volem centrar-nos en el Rústic Mexicà, també conegut con “Tucson Style” o “Santa Fe Style”, es molt característic de Nuevo Mexico, Phoneix i tot el desert d’Arizona. Es tracta de mobles molt fots i massissos generalment fets a mà. Destaca per fer servir sobretot la fusta i la forja. Les formes son tosques, i els detalls poden ser tan molt senzills, com molt elaborats. Es típic els seus colors, és un estil càlid i acollidor que neix al camp, i ens recorda a les Cabanes… 

La decoració rústica mexicana, és molt rica alhora d’afegir color en els tèxtils, i la bellesa en la ceràmica i la orfebreria.

Aquí a la botiga tenim un dormitori exposat i a més a un preu apte per a totes les butxaques, Armari de 3 portes i dos calaixos 420 .-€, Capçal per llit de 90 75.-€, Vànova color Rosa 18.-€, Matalàs i somier 90x190 220.-€, què us sembla...

Que passeu un bon divendres, 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada