dijous, 18 de juliol del 2013

MOBLE COLONIAL

Avui us volem parlar d'un tipus de moble que generalment està fabricat a Indonesia i en fustes tropicals. S'adapta a qualsevol estil, y ens dona uns espais molt acollidors.


Calaixera 967.60 Sillonet Louis XIV 510.20
Aquest tipus de moble neix del encreuamente de diferents cultures i costums, i es caracteritzen pel donar calidesa i romanticisme. És la barreja dels diferents models europeus del final del segle XIX, i la adaptació que en van fer els artesans del sudoest asiàtic, durant la colonització.

Actualment la majoria de moble colonial que podem trobar procedeix de Indonesia, i ofereix un ampli ventall en la decoració de les nostres llars. No hem de caure en l'error de veure com moble clàssic o antic, ja que existeixen diferents, des de les línees més clàssiques, a les més minimalistes. Que a més podem combinar per donar un aire original i diferent a casa.




El moble colonial, per tonalitat, donarà qualitat i distinció en els seus ambients, i per això us recomanem no carregar-los en decoració. Son mobles fets en fusta massissa, i generalment son petites obres d'art. Les fustes son tropicals, una de les més freqüents és la teca, dura, elàstica i a prova de termites...És una de les fustes més nobles, ja que no necessiten tractament, per això també és el material escollit en el mobiliari d'exterior.

No parlem d'un moble econòmic si parlem dels que es fabriquen a Espanya, però si que podem trobar coses més econòmiques si mirem els fabricats a fora, i distribuits aquí...





Bon dimecres,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada