dimecres, 3 de juliol del 2013

LA IMPORTÀNCIA DE DESCANSAR

Heu dormit bé, aquesta nit?. Ara amb la calor de l'estiu, les mancances del nostre matalàs surten a la llum. Sovint ens aixequem cansats, amb la sensació de no haver dormit bé, de no haver descansat, pot ser la calor pròpia d'aquests mesos, però també per no tenir una bona base de descans, per això us demanem...

Quan temps fa que vas comprar el matalàs, quan de temps fa que no dorms bé, que us aixequeu amb mal d'esquena. Quan de temps fa que no us relaxeu bé al llit, i dormiu com si fóssiu un nadó, per això us proposem la promoció de Flex...

Us avancem dos preus 340.-€ per la mida de 90x190, i 475.-€ per la mida de 150x190, qualsevol dels 4 models, els models que us proposa Flex aquest estiu son:


  1. Silver Multi, multielàstic alçada de 29 cms. Bloc de molles Multielástic doble (de flex) respon a la pressió i s'adapta perfectament al teu cos sense perdre la sensació de fermesa. Apta per persones amb un índex de Massa Corporal alta i sensibles al calor. Porta un fil de plata que ajuda a descarregar la electricitat estàtica.
  2. Silver Multi Visco, Multielàstic alçada de 25 cms. El clàssic bloc multièlastic combinat amb la comfortable acollida de la viscoelàstica, dotant així al matalàs d'una fermesa i adaptabilitat òptima. La capa viscoèlastica s'amotlla perfectament al teu cos, reduint així els punts de pressió. Excelent elecció pels que dormen de costat o boca terrosa. Porta un fil de plata que ajuda a descarregar la electricitat estàtica.
  3. Silver Airvex, Airvex alçada de 27 cms. El seu bloc de Airvex i farcits hipoalergènics que di donen unes excel·lents qualitats higièniques i ergonòmiques. Si el teu índex de Massa Corporal és menor a 30 i dorms de costat o cap per amunt, és el teu matalàs. Porta un fil de plata que ajuda a descarregar la electricitat estàtica.
  4. Silver Visco, viscoelàstica alçada de 27 cms. Gràcies al seu exclusiu bloc viscoelàtic de doble cara, es crea un motlle perfecte, ja que en el costat visco es reacciona al calor i a la pressió corporal. El costat de fibres hipoalergèniques més fermesa. . Porta un fil de plata que ajuda a descarregar la electricitat estàtica.
Així que ja ho sabeu si voleu relaxar-vos a l'hora d'anar dormir, i fa temps que no heu canviat el matalàs, i no dormiu bé, us proposem qualsevol d'aquests quatres models a uns preus de REBAIXES...


I que tingueu bons somnis aquest estiu...
Mobles Garcia Cardona s.l.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada