dijous, 11 d’octubre del 2018

Prepareu la sala per l'hivern?

Bona tarda,
Sou dels que canvieu la decoració de la vostra sala d'estar a la tardor/hivern?
S'acosta l'hivern. En aquesta estació estem més temps a casa i així com nosaltres renovem vestuari, la nostra sala també ha de fer un canvi per fer-nos estar més còmodes i acordes a l'estació de l'any que estem vivint. Si sou seguidors de la filosofia hygge, ja sabeu que aquesta ens diu que per sentir-nos bé, hem de fer que casa nostra sigui confortable. Que "aculli".
I com podem renovar la sala i fer que sigui més acollidora?

 Amb quatre claus ben senzilles:

1. Tèxtils:
Ja és hora de treure les mantes de l'armari i renovar els coixins.







Si teniu alguna catifa amagada poseu-la. Igual que nosaltres ens posem jaqueta, la sala també s'ha d' "abrigar".



2. Materials:
Per potenciar encara més aquest confort en el nostre espai són necessaris els materials naturals com la fusta o les fibres naturals, el lli, la llana o el cotó són ideals.


3. Color:
El color, la paleta cromàtica que fem servir també varia en funció de l' estació de l'any, ara a la tardor/hivern, els colors que ens recorden a la natura i  les fulles dels arbres que cauen...són perfectes! Com per exemple, tons mostassa, tons teula, ocres i marrons.
(Més tard, amb l'arribada del nadal daurats i vermells. Però de la deco de nadal ja en parlarem...)

Està clar que no podem pintar casa nostra en cada època de l'any, és per això que nosaltres sempre aconsellem pintar en tons neutres i aportar els tocs de color amb els complements.

4. Complements:
Els accessoris  com per exemple espelmes, fanalets, són elements foc i el foc és sinònim de càlid.  Una calidesa molt necessària quan a fora fa fred...



Si teniu nens petits una opció divertida per decorar, pot ser sortir a passejar pel bosc i recollir coses típiques de la tardor (fulles, pinyes, castanyes, carabassetes...) i preparar un centre de taula amb ells.


Ja veieu que amb ben poca cosa, fem que casa nostra faci un canvi i ens aculli en cada època de l'any.
Complements i decoració són la clau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada