dijous, 28 d’abril del 2016

Bon dia,
Teniu un racó per a la lectura i el relax a casa? Voleu crear una zona per meditar, per llegir o simplement per descansar? 
Tots ens mereixem el nostre moment, i és per això que us animem a unir-vos al  'Slow Movement', un moviment que ens convida a viure més lentament. Prenent temps al dia a dia per a les coses realment importants. Gaudir del dinar, disfrutar amb la família, llegir, meditar... L'Slow movement millora el nostre estat d'ànim i salut. Hem d'aturar el rellotge de tant en tant per assaborir petites coses de la quotidianitat i rutina diàries. 
Voleu que us donem unes petites pautes i idees per crear-vos la vostra zona de confort a casa?


El primer que farem serà cercar un racó a casa que sigui tranquil, que convidi al relax i benestar. Serà preferible que disposi de llum natural per a la lectura. El lloc adequat serà aquell que us inspiri comoditat, que resulti acollidor i convidi a quedar-s'hi.
Pot ser al saló, al despatx, al dormitori...Això depén de vosaltres. 


El següent pas, serà triar el mobiliari adequat. Un sofà còmode o butaca que ens ajudi a mantenir una postura correcta.
























Podeu afegir al costat un moble auxiliar, una tauleta de cafè, o una estanteria per als vostres llibres.


















També serà important una bona elecció de la llum artificial. Podeu optar per una llum de peu o bé col·locar una llum alta de sobretaula.














Esperem que us hagi agradat i que us animeu a crear el vostre raconet. Com sempre, ja sabeu que si us queden dubtes o voleu que us ajudem...no dubteu a passar-vos per la botiga! Us atendrem encantats!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada