divendres, 22 d’abril del 2016

Bon dia,
esteu pensant en  montar un despatxet, zona de lectura o simplement zona d'ordinador?
Avui us donarem algunes petites idees perquè pogueu fer-ho i us quedi fantàstic.

El primer pas serà planificar on volem posar la nostra zona de treball. Si disposem de molt o poc espai. Si l'hem d'integrar al Saló o el dormitori l'espai serà més reduït. Avui, ens centrarem en aquestes petites zones...
Tenim moltes opcions per integrar-lo amb la decoració del saló, hi ha mobles que ja incorporen una zona específica de treball:

                                              

El següent que farem serà buscar una font de llum natural, una finestra petita estaria bé. Si això no fos possible, haurem de tenir cura de la il·luminació artificial, escollint la més adequada per a la feina que hi volguem fer.

Aquí us mostrem alguns exemples d'il·luminació que us hi poden anar bé.













Si integrem la zona de treball al saló haurem de tenir en compte que la taula del menjador l'haurem de situar el més aprop possible a la cuina . I que el nostre espai de treball hauria de quedar d'esquena al menjador i d'esquena a la televisió. Per anar bé, la taula hauria de posar-se a la paret.


Serà important mantenir l'ordre en espais comuns. 


Us recomanem que seguiu la mateixa paleta de colors que la resta de l'estància. Heu de pensar que ha de ser un espai relaxant que us permeti treballar i concentrar-vos. Sobretot la gent que treballa desde casa i ha de passar moltes hores davant l'ordinador.


La cadira també serà determinant.  Podeu optar per una cadira ergonòmica amb rodes, o donar-li un altre estil més actual. Penseu que haurà de ser una cadira còmoda i que permeti un bon recolçament de l'esquena.










 I aquí us deixem algunes propostes, si en voleu més o encara teniu dubtes, podeu venir a la botiga i us atendrem amb molt de gust. Us ho havíeu plantejat? És una bona opció per controlar els continguts web que visiten els vostres fills. I una manera còmoda de treballar estant en família. 




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada