divendres, 1 de juliol del 2016

Home staging

Bon dia,
Heu sentit a parlar del Home staging?
Aquest terme s'està posant de moda últimament. Però en realitat, fa molts anys que s'utilitza.
El Home staging és l'acte de preparar un habitatge per a la seva venda o lloguer. És a dir, fer-lo atractiu per atreure més compradors o llogaters. Es tracta de fer un canvi positiu en la presentació d'un habitatge. Aquest corrent va néixer als EUA als anys 70, va entrar en el mercat britànic cap als 90 i poc després als Països nòrdics. Aquí a Espanya i Catalunya va començar a estendre's cap als 2000.






Els principis bàsics són:

  • Optimitzar la il·luminació.
  • Optimitzar els espais.
  • Modernitzar l'ambient i la decoració.
  • Resoldre possibles desperfectes.
  • Despersonalitzar i sobretot fer neutres els espais.
  • Moblar si es tracta d'espais buits.


Estem en l'època de la imatge. Una imatge val més que mil paraules...diuen. La veritat és que les primeres impressions són les que compten.
Es tracta de millorar l'aspecte de l'immoble amb pocs diners i crear una primera impressió positiva.

Si esteu pensant en llogar un pis, apartament...o en vendre'l, haureu de tenir en compte  el màrqueting i el poder de la imatge.

Quan feu fotos, aquestes no poden capturar una vida diària personal, però sí una vida còmoda en aquell ambient, per a què el possible comprador s'hi vegi reflectit.

Però abans de fer les fotos, feu una ullada i despersonalitzeu l'ambient. Traieu tots els objectes personals, ordeneu tot a la perfecció. Buideu tot allò que no sigui absolutament necessari. I netegeu a fons. Si hi ha possibles desperfectes, esquerdes...repareu-les. I sobretot organitzeu els espais, feu-los fluids i harmònics.

Els colors neutres i clars us ajudaran a il·luminar i fer visualment més amplis els espais.

Si les fotos són atractives, us facilitaran la feina.



Si no us en sortiu, us podem aconsellar! I si busqueu idees, mobles, complements o decoració, també podeu passar per la botiga, us atendrem encantades!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada