dijous, 16 de juny de 2016

Juvenils

Bon dia!
Ahir una seguidora de facebook ens feia una petició. Ens encanta que ens feu suggerències, sempre que poguem us ajudarem en el que volgueu.
Ens van demanar dormitoris juvenils. Doncs avui dediquem el post als juvenils!

Arriba un moment, en que els nens i nenes se'ns fan grans i ja no volen la decoració que tenien de petits...ho troben infantil! I més quan parlem de nois i noies adolescents...Ja no volen una habitació de jocs, volen un dormitori on poder ser ells mateixos, compartint-lo amb els seus amics, escoltant música...

Si el dormitori estava moblat en tons neutres, podrem aprofitar-ne alguns i canviar la pintura i decoració per donar un toc diferent i actual.

Una bona idea, si l'espai ho permet, és posar un llit més gran. Una bona zona d'estudi o tocador i un gran armari en el cas de les nenes!

Avui dia, els fabricants de moble juvenil saben molt bé com crear mobiliari que aprofita l'espai al màxim.

Perquè el jovent passa moltes hores al seu dormitori quan està a casa, aquest ha de ser un espai que els agradi i faci sentir còmodes. La decoració haurà d'anar acord als seus gustos i preferències, hipster, vintage, modern, retro, nòrdic... una mica dependrà dels seus gustos. Tot i que recomanem que sigui una mica neutre, perquè els gustos a aquestes edats són molt canviants... Sí que serà important fer-los partícips en la decoració. És el seu espai.


Aquí us deixem diferents propostes i estils.


Esperem que us hagi inspirat....Ja veieu que hi ha varietat. Per a dormitoris més moderns, clàssics, grans, petits... 
Encara més a la botiga! Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada