dissabte, 7 de novembre del 2015

Al maig un presentàvem un noi proveïdor... italià i d'estil vintage i industrial...
Avui us mostrem les seves cuines, en unes quantes composicions...
La primera cuina es una cuina de disseny industrial, que aconsegueix amb la combinació de làmines metàl·liques combinades amb taulons de fusta que li dona un aspecte rústic i primitiu.
Fusta de mango lacada, manetes en acer inox acabat satinat, i sòcol de fusta revestit en alumini. 340 a partir de 7400.- € sense electrodomèstics.


Happy Days és la línia de cuines Dialma Brown que reflecteix millor l'estil '50, La cuina reuneix tot el que es requereix en una cuina per petits espais. Són els equips importants, com forn, cuina i rentaplats els elements que donen la essència Dialma Brown en aquesta màgica composició.
Preu 5970.-€ sense electrodomèstics, que també els tenim...



Cuina moderna inspirada en els mites del passat, caracteritzats per volums sòlids i robusts, combinats amb colors pastels. Elements inspirats pel les caixes del vol dels avions i concerts, original de colors i combinacions de materials. 
Aquesta combinació a partir de 6300.-€ sense electrodomèstics.
Soho presenta un concepte decoratiu dissenyat per donar una cuina una elegància juvenil, juntament amb la practicitat. Combinant fusta amb acabat natural amb metall, vidre i suaus tons de laca. Aquests elements es barregen i s'alternaven en els taulells, electrodomèstics i accessoris decoratius,creant un acollidor ambient casolà, caracteritzat per un mobiliari únic
i disseny sofisticat. 
Aquesta combinació per 6650.- € sense electrodomèstics.
Toscana presenta una sèrie de mobles i els conceptes que ofereixen una resposta fresca, contemporània a l'enyorança dels temps passats.
cuina, que ofereix totes les comoditats que necessita una casa de veritat.
L'amor pel més simple, més important coses de la vida - ha estat dissenyat per crear les condicions ideals per a la cuina i compartir moments especials amb els més propers i estimats, per alguna cosa diem que la cuina és el cor de la casa.
Preu 10.470.-€ sense electrodomèstics...
El model Workshop, cuina de 370 d'amplada, per integrar nevera i rentavaixelles. Campana inclosa. A partir de 10.000.-€. Cuina fruit de la combinació de l'Art Pop i els anys 50. 
En Avet i fusta de Mango, acer satinat i negre, potes en tub d'alumini per suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada