dijous, 2 d’abril del 2015

Iluminar bé tot un art

Aplic de paret, en alumini polit i vidre translúcid, diferents mides des de 25 cms, fins a 73 cms. Dona llum cap amunt i cap avall. Aïllament classe II, equip de reactància inclòs, pressa terra aïllament classe I, No amb bombetes incandescents. 

Làmpada sobretaula, en fusta natural, i pantalla blanca. Bombeta E27 Max 60 W, Aïllament classe II, Interruptor, 1.8 metres de cable.
Una làmpada de sobretaula, habituals en els racons de la llar, per dotar de llum pròpia als nostres racons...
Aplic de paret, en blanc o gris fosc, el detall pot ser en vermell, blau o verd.  Llum Led 0.2w, Material Policarbonat, Aïllament classe II, 
És un eclipsa de llum, que senyalitza un camí de cercles concèntrics, que acompanyen de manera quasi imperceptible..
 Làmpada moderna fabricada en esmalt, pots escollir en negre o verd, És tan decorativa que ens va bé tan a casa com en un establiment comercial, bombeta E27, 1.5 metres de cabre, Toma terra aïllament classe I. Diàmetre de 45, alt 30, i el cable penjant va des del 70 al 180...
 Col·locant un plafó al sostre, s'aconsegueix llum ambiental i uniforme a tota una estància. L'acabat és blanc, Aïllement classe I, màxim 150w amb bombeta halògena. diàmetre de 33.
Làmpada penjat en or vell o negre, i vidre, bombeta E27 màxim 60W, Aïllament i pressa terra classe I, 1.5 metres de cable. Diàmetre de 30 cms..
 Aplic de sostre en blanc vermell, o blanc daurat, Bombeta E27 ,+axo, 20 W, pressa a terra amb aïllament de classe I, de diàmetre només 18 cms. 
 Inspirada aquesta col·lecció en la mítica moto italiana. trobem una làmpada penjant i un aplic, Colors blanc i negre...

 I continuem mostrant-vos diferents làmpades, de fet en tenim moltes més ... i aprofitem per dir-vos que encara que demà si tanquem, dissabte estem oberts de 9 a 13 i de 17 a 20 i diumenge de 10 a 13. Aquesta setmana l'Outlet no estarà obert, i si veniu el diumenge per Cardona, podreu comprar Mones delicioses, i gaudir de les colles caramellaires del poble... Que tingueu bona Setmana Santa, sobretot aquells que podreu gaudir d'unes minis vacances.
Mobles Garcia estarà encant de rebre-us el cap de setmana...














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada